Σε νέα… ψηφιακή εποχή ετοιμάζεται να μπει η έδρα του Παναθηναϊκού, καθώς το σχέδιο μιλά για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει εδώ και αρκετούς μήνες συνεργασία με Βρετανό πολιτικό μηχανικό, ο οποίος ειδικεύεται στις αναμορφώσεις γηπέδων και συζήτησαν για το νέο «πρόσωπο» του «Απ. Νικολαΐδης».
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Βρετανός ήταν αρνητικός στην κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού και υπέρ της ανάπλασης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας που θα δώσει την ευκαιρία στην ιστορική έδρα της ομάδας να… μπει σε νέα, ψηφιακή, εποχή.
Σύμφωνα με τα σχέδια υπάρχει αύξηση της υπάρχουσας χωρητικότητα του γηπέδου στις 20.000 θέσεις με δύο νέες εξέδρες, με όροφο πάνω από τις υπάρχουσες.
Το κόστος για την αλλαγή «προσώπου» του νέου γηπέδου θα καλυφθεί σε ένα μεγάλο μέρος από το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής που εγκρίθηκε πρόσφατα
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.