Θετικό ντεμπούτο για τον Αντετοκούμπο στο ΝΒΑ
Το όνειρο του Γιάννη Αντετοκούμπο πήρε «σάρκα και οστά», καθώς ο νεαρός μπασκετμπολίστας, έκανε τα ξημερώματα το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Ελληνας άσος αγωνίσθηκε 29 λεπτά στον φιλικό με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και είχε πολύ καλή απόδοση με 14 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.
Το όνειρο του Γιάννη Αντετοκούμπο πήρε «σάρκα και οστά», καθώς ο νεαρός μπασκετμπολίστας, έκανε τα ξημερώματα το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.
Ο Ελληνας άσος αγωνίσθηκε 29 λεπτά στον φιλικό με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και είχε πολύ καλή απόδοση με 14 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.
Οι Μπακς ηττήθηκαν με 99-87, ενώ κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τόμσον με 17 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.
Παράλληλα, σε άλλον φιλικό αγώνα οι Λέικερς επικράτησαν δύσκολα των Ντένβερ Νάγκετς με 90-88. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Στιβ Μπλέικ με 16 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
