Είσοδος της Folli Follie στην Τουρκία, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα
Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της στην Τουρκία ανακοίνωσε η Folli Follie, η οποία έχει δυναμική παρουσία σε 26 χώρες. Το πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie στην Τουρκία εγκαινιάστηκε στο Istinye Park, ένα από τα πιο σύγχρονα και επιτυχημένα εμπορικά κέντρα της χώρας.
Το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Τουρκία ανακοίνωσε η Folli Follie, η οποία έχει δυναμική παρουσία σε 26 χώρες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie στην Τουρκία εγκαινιάστηκε στο Istinye Park, ένα από τα πιο σύγχρονα και επιτυχημένα εμπορικά κέντρα της χώρας, το οποίο έχει ανακηρυχθεί ως το «καλύτερο εμπορικό κέντρο της Τουρκίας» από την ICSC το 2009.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέσα από τη στρατηγική συνεργασία με τον τουρκικό όμιλο StandART Magaza, έναν από τους κορυφαίους και πλέον πολυσχιδείς ομίλους της Τουρκίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής και της μόδας στη χώρα, ο όμιλος Folli Follie στοχεύει στη δυναμική δραστηριοποίηση και καθιέρωση σε αυτήν τη νέα αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών