Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας
Έφοδο στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης οι «αδιάφθοροι» ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια εντοπισμού «θυλάκων» της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών που έχουν παρακρατηθεί παρανόμως από αστυνομικούς μετά από έρευνες, συλλήψεις και σχετικές κατασχέσεις. Παράλληλα, διερευνώνται υποθέσεις συγκάλυψης σε επιθέσεις κατά μεταναστών.
Έφοδο στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια εντοπισμού «θυλάκων» της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, έχουν ήδη εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών που έχουν παρακρατηθεί παρανόμως από αστυνομικούς μετά από έρευνες, συλλήψεις και σχετικές κατασχέσεις. Παράλληλα, διερευνώνται υποθέσεις συγκάλυψης σε επιθέσεις κατά μεταναστών.
Η έρευνα στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, μαζί με αυτή στον Άγιο Παντελεήμονα, θεωρείται από τις πλέον ζωτικής σημασίας στα πλαίσια της κάθαρσης στην ΕΛ.ΑΣ. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται από τα πλέον προβληματικά στην ΕΛ.ΑΣ την τελευταία 15ετία και έχει διαπιστωθεί ότι «στέγαζε» πολλά κρούσματα διαφθοράς.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2007 είχε καταγραφεί υπόθεση κακοποίησης αλλοδαπών από αστυνομικούς – έβαζαν τους μετανάστες να ρίχνει χαστούκια ο ένας στον άλλον- οι οποίοι μάλιστα είχαν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής