Στις 7 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου του ΟΤΕ
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του γ' τριμήνου 2013, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του γ’ τριμήνου 2013, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ. Τα οικονομικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
Μετά την ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΤΕ θα διοργανώσει τηλεσυνδιάσκεψη στις 17.00 (ώρα Ελλάδας) /16.00 (Κεντρική Ευρώπη) /15.00 (Βρετανία) /10.00 (Ανατολική Ακτή ΗΠΑ).
Το β’ τρίμηνο του 2013 ο ΟΤΕ ανακοίνωσε έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ, σημειώνοντας το μικρότερο ποσοστό μείωσης των τελευταίων τεσσάρων τριμήνων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]
- Παίρνει θέση για τα σενάρια συνεργασίας ο Πάρις Κουκουλόπουλος: «Κανένα σοβαρό κόμμα δεν είναι παράκλητος άλλου κόμματος παρά μόνο του λαού και της πατρίδας»
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League


