
Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται, είπε ο Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Στην καταγγελία ότι τόσο το τηλέφωνο του ίδιου όσο και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Άμεση η αντίδραση Δένδια, ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα «είτε να διαψεύσει ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό ισχυρισμό, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά».
Στην καταγγελία ότι τόσο το τηλέφωνο του ίδιου όσο και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Real News, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε μιλώντας στην ΚΟ: «Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και των βουλευτών μας».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε ότι τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, ο οποίος καλεί τον κ. Τσίπρα «είτε να διαψεύσει ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό ισχυρισμό, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά».
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει -και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων- ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!
» Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.
» Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Παρουσιάζει τον εαυτό του ως Μεσσία που αν φύγει, θα χαθεί η χώρα
- Axios: Σύμβουλοι του Τραμπ φοβούνται ότι η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
- Ακίνητα: Ανάπτυξη για τους δείκτες της οικονομίας, στεγαστική κρίση για τα νοικοκυριά
- LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα
- Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Serie A: Ήττα-σοκ της Γιουβέντους, πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας και βλέπει… αστέρια η Ρόμα
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)




































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442