«Απόλαυσα τη στιγμή…» είπε ο Μήτρογλου
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Άντερλεχτ αναφέρθηκε στο χατ τρικ που σημείωσε αλλά και στο... αγαπημένο του 3ο τέρμα. Εξήγησε επίσης ότι «απόλαυσα τη στιγμή όσο περισσότερο μπορούσα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και να χτίσουμε πάνω στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Άντερλεχτ αναφέρθηκε στο χατ τρικ που σημείωσε αλλά και στο… αγαπημένο του 3ο τέρμα.
Εξήγησε επίσης ότι «απόλαυσα τη στιγμή όσο περισσότερο μπορούσα», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και να χτίσουμε πάνω στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρογλου:
«Όταν δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες σε ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι απολύτως συγκεντρωμένος σε όσες έρχονται και 100% προσηλωμένος στο στόχο σου», είπε αρχικά ο Μήτρογλου και συνέχισε:
«Αξίζαμε τη νίκη και το καλό είναι ότι την πήραμε, χωρίς να έχει σημασία ποιος έβαλε τα γκολ». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 3ο γκολ το οποίο απόλαυσε περισσότερο από όλα: «Το τρίτο γκολ είναι το αγαπημένο μου, αν και δεν μπορώ να σας το περιγράψω, καθώς ήμουν πολύ ευτυχισμένος που είχα κάνει το χατ-τρικ.
»Απόλαυσα τη στιγμή όσο περισσότερο μπορούσα», τόνισε ο διεθνής στράικερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κρίσιμα ματς με την Μπενφίκα που θα κρίνουν τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League:
«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και να χτίσουμε πάνω στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Η διπλή αναμέτρηση με την Μπενφίκα είναι πολύ σημαντική και πρέπει να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της 17Ν
- Τι είπε ο Κέντρικ Ναν στον Χόρτον-Τάκερ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Με στοίχειωσε» – Το σχόλιο του Άαρον Σπέλινγκ στην Τζόαν Κόλινς για τον ρόλο της στη Δυναστεία
- Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη – Τι ερευνούν οι αρχές
- Κικίλιας από Χαλκίδα: Μεταφέρουμε το εμπορικό λιμάνι και ενισχύουμε την τοπική οικονομία
- Adecco: Μόλις το 6% είναι έτοιμο για τις αλλαγές που φέρνει η AI στην εργασία

