Νικήτρια η ελληνική ομάδα στο παγκόσμιο “πρωτάθλημα” μηχανικών Audi Twin Cup
Η ελληνική συμμετοχή από την Karenta-Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πρώτη παγκοσμίως στο διαγωνισμό της γερμανικής φίρμας, Audi Twin Cup, για τη βράβευση των καλύτερων μηχανικών-τεχνικών του δικτύου της.
Η Karenta-Θεσσαλονίκης κατακτά την κορυφή του Audi Twin Cup, ενός διαγωνισμού ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1996, ως ένας θεσμός που έχει καθιερώσει η Audi AG, με στόχο να επιβραβεύσει την καλύτερη ομάδα τεχνικών των εξουσιοδοτημένων συνεργατών service Audi, παγκοσμίως.
Στο θεσμό συμμετέχουν ομάδες από το παγκόσμιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Audi, και οι οποίες, απαρτίζονται από τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό των χωρών που εκπροσωπούν.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαγωνιστούν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και αποδεικνύοντας στην επιτροπή τις ικανότητές τους πάνω σε τυπικές περιπτώσεις της καθημερινής τους δουλειάς.
Η ελληνική συμμετοχή από την Karenta-Θεσσαλονίκης απαρτιζόταν από τρεις πιστοποιημένους τεχνικούς με τους εκπαιδευτές τους, οι οποίοι επελέγησαν από την Κοsmocar A.E. με δεδομένο ότι είχαν νικήσει στο διαγωνισμό σε εθνικό επίπεδο.
Την Πέμπτη, 19/09/2013, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας 73 συνολικά ομάδες από 37 χώρες για να διαγωνιστούν τις επόμενες δύο ημέρες και να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στον κόσμο τον οποίο τελικά απέσπασε η ομάδα της Karenta–Θεσσαλονίκης.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Kosmocar στη σχετική ανακοίνωσή της για το κατόρθωμα της ελληνικής συμμετοχής “η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει όλο το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που όχι απλά ικανοποιούν αλλά ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας”.
auto.in.gr
- Στην τελική ευθεία το νέο κληρονομικό δίκαιο – Ποιες αλλαγές έρχονται
- Hφαίστειο Σαντορίνης: Πόσο πιθανό είναι να εκραγεί τα αμέσως επόμενα χρόνια
- Η επιστήμη αποφάσισε – Δέκα λεπτά περπάτημα την ημέρα αλλάζουν τη διάθεσή μας
- Ανεπαρκή τα κίνητρα για ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης στην υγεία
- Καιρός: Τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας – Η πρόγνωση για την Αττική
- «Hello Kitty»: Οι δημιουργοί των «Moana 2» και «Ultraman: Rising» τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη


