Την κυβέρνηση για την «ισχυρή θέση» της κατά της ΧΑ χαιρετίζουν οι ΗΠΑ
Την «ισχυρή θέση» της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Την «ισχυρή θέση» της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.
«Χαιρετίζουμε την ισχυρή στάση της ελληνικής κυβέρνησης κατά της βίας των εξτρεμιστών της Χρυσής Αυγής» δήλωσε η Τζεν Ψάκι.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε «δηλώσεις και ενέργειες που αποδίδονται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που δείχνει να επιδιώκει την υποκίνηση της ξενοφοβίας, της εχθρότητας προς τις μειονότητες και τον αντισημιτισμό».
Τα φαινόμενα αυτά, όπως είπε η Τζεν Ψάκι, «μας ανησυχούν βαθύτατα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442