Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει ο συνήγορος του Ηλ.Κασιδιάρη και του Ηλ.Παναγιώταρου

Τι λέει ο συνήγορος του Ηλ.Κασιδιάρη και του Ηλ.Παναγιώταρου

Συγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη γιατί έλαβε την απόφαση να μην προφυλακίσει τους εντολείς του Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, ενώ υπήρχε φορτισμένο κλίμα, ακόμη και «δηλώσεις που φερόταν να έχει κάνει ο πρωθυπουργός» έδωσε ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, μιλώντας στον BHMA 99.5.

Συγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη γιατί έλαβε την απόφαση να μην προφυλακίσει τους εντολείς του, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, ενώ υπήρχε φορτισμένο κλίμα, ακόμη και «δηλώσεις που φερόταν να έχει κάνει ο πρωθυπουργός» έδωσε ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

Μιλώντας στον BHMA 99.5, ο κ. Σαράκης είπε πως «ι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που επισύρει ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη κάθειρξης και έτσι ήταν δυνατή η προσωρινή τους κράτηση».

Για τη διαγραφή του από τη ΝΔ, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση των Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, αναφέρει ότι «ήταν μια πολιτική ανοησία, που έδινε σ’ αυτήν την υπόθεση πολιτικό χαρακτήρα, ενώ, όπως την αντιμετωπίζω εγώ, είναι μια ποινική υπόθεση και διαδικασία».

Ανέφερε ακόμη ότι προσκομίστηκαν στοιχεία που κλόνισαν τις κατηγορίες και πρόσθεσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος, μετά από αυτή την απόφαση, στις δημοτικές εκλογές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Εγώ, έκανα το καθήκον μου, χωρίς να έχω καμία ιδεολογική σχέση με τη ΧΑ, κάνοντας μόνο το επαγγελματικό μου καθήκον και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και αυτό είναι η ηχηρή απάντησή μου στη ΝΔ» τόνισε.

Για την επίθεση του κ. Κασιδιάρη σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι δεν θα απολογηθεί για τέτοιες συμπεριφορές. «Καταδικάζω τέτοιες συμπεριφορές, διότι οι δημοσιογράφοι κάνουν το καθήκον τους» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024