Τέσσερις σε απολογία την Παρασκευή για την επίθεση στο Πέραμα
Κλήση για να απολογηθούν την Παρασκευή για την επίθεση εναντίον μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα έλαβαν από την εισαγγελία τέσσερα άτομα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν και από την αστυνομία. Τους τέσσερις υπέδειξαν στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους τα εννέα μέλη του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου που έδωσαν συμπληρωματικές καταθέσεις την Τρίτη στην 5η τακτική ανακρίτρια Πειραιά.
Κλήση για να απολογηθούν την Παρασκευή για την επίθεση εναντίον μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα έλαβαν από την εισαγγελία τέσσερα άτομα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν και από την αστυνομία. Τους τέσσερις υπέδειξαν στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους τα εννέα μέλη του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου που έδωσαν συμπληρωματικές καταθέσεις την Τρίτη στην 5η τακτική ανακρίτρια Πειραιά.
Εν τω μεταξύ, στοιχεία σχετικά με τις προσπάθειες κάποιων εργολάβων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη να ζητήσουν την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, για να πέσουν τα μεροκάματα και να διαλυθούν τα σωματεία των εργαζομένων, αλλά και για τις απειλές που δέχονταν εδώ και καιρό, κατέθεσαν την Τετάρτη στην εισαγγελία μέλη από τα τέσσερα σωματεία της ζώνης.
Για το θέμα υπήρχε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία από τον Ιούνιο του 2012 από το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Αττικής και Νήσων, την Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Επισκευαστών Εγκαταστατών Πλοίων Αττικής και Νήσων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών.
Η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.
Την Τρίτη, εννέα άτομα, μέλη του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου έδωσαν συμπληρωματική κατάθεση στην 5η ανακρίτρια Πειραιά για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δέχθηκαν επίθεση με λοστούς και καδρόνια στις 12/9 στο Πέραμα, από περίπου 50 άτομα, τα οποία, όπως κατήγγειλαν, ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στις συμπληρωματικές καταθέσεις τους στην ανακρίτρια, οι εννέα φέρεται να υποστήριξαν ότι έχουν αναγνωρίσει τέσσερα άτομα από τη συγκεκριμένη ομάδα που δέχθηκαν την επίθεση, εκ των οποίων, μάλιστα, ο ένας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για άλλη υπόθεση. Και οι τέσσερις, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί και ταυτοποιηθεί και από την αστυνομία, κλήθηκαν την Παρασκευή, 4/9.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442