Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επιχειρησιακός αρχηγός» της Χρυσής Αυγής και «εκπαιδευτής» ο Κασιδιάρης

«Επιχειρησιακός αρχηγός» της Χρυσής Αυγής και «εκπαιδευτής» ο Κασιδιάρης

Ρόλος «επιχειρησιακού αρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να προκύπτει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη, από τα στοιχεία της δικογραφίας. Επίσης, φέρεται να είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης των μελών της οργάνωσης που θα αποτελούσαν τα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου».

Ρόλος «επιχειρησιακού αρχηγού» της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται να προκύπτει για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη, από τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα στοιχεία της υπόθεσης που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται να οδηγούν στον προσδιορισμό του κ. Κασσιδιάρη ως «επιχειρησιακού αρχηγού» που φέρεται να είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης των μελών της οργάνωσης που θα αποτελούσαν τα αποκαλούμενα «τάγματα εφόδου».

Από το υλικό των τηλεφωνικών συνακροάσεων τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλία του βουλευτή Γ.Λαγού με τον συνάδελφό του Ηλία Παναγιώταρο και τον αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι Zastava, μία καραμπίνα και μία γεμιστήρα. Στο σπίτι του Γιάννη Λαγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια και δύο καπνογόνα.

Διαβάστε ακόμη:

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024