Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στους 29 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στο Μουμπάι

Στους 29 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στο Μουμπάι

Τουλάχιστον 29 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από την κατάρρευση πολυκατοικίας την Παρασκευή στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, Μουμπάι. Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν να ψάχνουν για επιζώντες. Η αστυνομία αναφέρει ότι ανέφερε έναν διακοσμητή, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε παρεμβάσεις στο υπόγειο του κτιρίου που αποδυνάμωσαν τα θεμέλιά του.

Τουλάχιστον 29 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από την κατάρρευση πολυκατοικίας την Παρασκευή στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, Μουμπάι. Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν να ψάχνουν για επιζώντες.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ανέφερε έναν διακοσμητή, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε παρεμβάσεις στο υπόγειο του κτιρίου που αποδυνάμωσαν τα θεμέλιά του.

Συνολικά 36 κάτοικοι, μεταξύ των οποίων ένα μικρό κορίτσι, έχουν διασωθεί, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι έως και άλλοι 35 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα ερείπια.

Το κτίριο στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης κατέρρευσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμόντουσαν.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το κτίριο αυτό, ηλικίας περίπου 30 ετών, ήταν ένα συγκρότημα κατοικιών για δημοτικούς υπαλλήλους, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στα κριτήρια ασφάλειας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024