Συνελήφθη αστυνομικός-εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο αστυνομικός που εμφανίζεται να εκπαιδεύει στις πολεμικές τέχνες μέλη της Χρυσής Αυγής. Τα μαθήματα περιελάμβαναν μάχες σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου. Η σύλληψη έγινε για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, καθώς είναι μέτοχος σε εταιρεία εστίασης.
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο αστυνομικός που εμφανίζεται να εκπαιδεύει στις πολεμικές τέχνες μέλη της Χρυσής Αυγής. Εις βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Η σύλληψη έγινε για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, καθώς είναι μέτοχος σε εταιρεία εστίασης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, ο εν λόγω υπαρχιφύλακας της αστυνομίας προσέφερε μαθήματα μάχης σώμα με σώμα και χειρισμό ροπάλου. Στην εφημερίδα δημοσιεύονται φωτογραφικά ντοκουμέντα, ενώ όπως σημειώνεται στα μαθήματα συμμετείχαν και ανήλικα παιδιά.
Παράλληλα, έρευνα διεξάγεται για άλλον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σύμφωνα με έγγραφη επίσημη καταγγελία συναδέλφου του εκγυμνάζει μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο καταγγέλλων αστυνομικός απέστειλε τις τελευταίες ημέρες ανώνυμη επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, η οποία κοινοποιήθηκε ταυτόχρονα στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Στην επιστολή κατονομάζει συνάδελφό του, ζητώντας από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας να παρέμβει.
Όπως εξήγησε ο καταγγέλλων, αφορμή για την επιστολή αποτέλεσε παρέμβαση του καταγγελλόμενου αστυνομικού σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Θεσσαλονίκη», στην οποία εκθείαζε τη δράση της Χρυσής Αυγής λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Στην ίδια επιστολή ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι αναγνώρισε τον συνάδελφό του από τη χαρακτηριστική του φωνή, τονίζοντας ότι είναι αθλητής του body building και εκπαιδευτής μελών της Χρυσής Αυγής σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να διαβιβαστεί το επίμαχο ηχητικό υλικό του ραδιοφωνικού σταθμού για να διαπιστωθεί εάν ταυτοποιείται με τον καταγγελλόμενο αστυνομικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Νέες υδρογεωτρήσεις στην Τήλο
- Ο Τζον Τραβόλτα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τις viral εμφανίσεις του με μπερέ στις Κάννες
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
