Δεν διαπιστώνεται σχέση στελεχών των ειδικών δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή
Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων του στρατού σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει μετά από έρευνα που διατάχθηκε την περασμένη Κυριακή. Ο κ.Αβραμόπουλος παρέλαβε από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας και ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό.
Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων του στρατού σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής δεν προκύπτει από το πόρισμα έρευνας που διατάχθηκε την περασμένη Κυριακή.
Ο κ.Αβραμόπουλος παρέλαβε το βράδυ της Παρασκευής από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο το πόρισμα της έρευνας.
Για τα αποτελέσματα της έρευνας ο υπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Αβραμόπουλος είχε δώσει εντολή για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες, μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εμπολα: Η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται – Σχεδόν 440 νεκροί στη ΛΔ Κονγκό
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN


