Απόπειρα επίθεσης στην οικία Κεδίκογλου στον λόφο του Στρέφη
Επίθεση αγνώστων επιχειρήθηκε τα μεσάνυχτα στην πολυκατοικία όπου διαμένει με την οικογένειά του ο αδελφός του Σίμου Κεδίκογλου, στον λόφο του Στρέφη, και όπου διατηρεί γραφείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Οι δράστες καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς, αλλά τράπηκαν σε φυγή.
Επίθεση αγνώστων επιχειρήθηκε τα μεσάνυχτα στην πολυκατοικία όπου διαμένει με την οικογένειά του ο αδελφός του Σίμου Κεδίκογλου, στον λόφο του Στρέφη, και όπου διατηρεί γραφείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και τελικά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να κατορθώσουν να προσεγγίσουν την πολυκατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές.
«Είμαστε στην εποχήπου στοχοποιούνται οι συγγενείς πολιτικών» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την «εξοικείωση» με τη βία αλλά και για την «απαράδεκτη δικαιολόγησή» της σε πολλές περιπτώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Από τα «μας κυνηγούν» στα «δεν ήξερα» η Καρυστιανού: Τι ισχυρίστηκε για την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού
- Μεσσηνία: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια – Είχαν εγκαταστήσει 6 χιλιόμετρα λάστιχο ποτίσματος
- «Έβλεπα τον ομόλογό μου ζωντανά μπροστά μου», δικαιολογείται ο Ντόκος – Στην υβριδική επίθεση επιμένει το Μαξίμου
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν


