Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το θέατρο του Πικέ, ο κινηματογράφος του Αρμπελόα και ο Αντσελότι

Το θέατρο του Πικέ, ο κινηματογράφος του Αρμπελόα και ο Αντσελότι

To αμφισβητούμενο πέναλντι που κέρδισε η Ρεάλ στο 96' κόντρα στην Ελτσε και της χάρισε το εκτός έδρας διπλό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμα και την επόμενη ημέρα τόσο στον ισπανικό Τύπο, όσο και από παίκτες των δύο ομάδων. Χαρακτηριστική είναι η... αντιπαλότητα Πικέ-Αρμπελόα αλλά και ο τίτλος της «sport»: «Τι ντροπή»!

To αμφισβητούμενο πέναλντι που κέρδισε η Ρεάλ στο 96′ κόντρα στην Ελτσε και της χάρισε το εκτός έδρας διπλό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμα και την επόμενη ημέρα τόσο στον ισπανικό Τύπο, όσο και από παίκτες των δύο ομάδων. Χαρακτηριστική είναι η… αντιπαλότητα Πικέ-Αρμπελόα αλλά και ο τίτλος της «sport»: «Τι ντροπή»!

Ακόμα και η Marca με αντικειμενικότητα αν και φίλα προσκείμενη στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας σχολίασε: «Ανύπαρκτο το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ ενώ ο Σέρχιο Ράμος θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο».

Παράλληλα π Πέπε υποστήριξε μετά το ματς πως του έγινε πέναλτι στη φάση του 96′, όμως δεν φαίνεται να «έπεισε« τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος μέσω Twitter είπε ειρωνικά: «Βλέποντας μία κωμωδία από το Canal+Liga (σ.σ. το κανάλι που έδειχνε απευθείας το ματς). Πάντα είναι ωραίο τέτοιες βραδινές ώρες».

Ο Άλβαρο Αρμπελόα έσπευσε να απαντήσει: «Πολύ χαρούμενος με τους 3 βαθμούς! Μου αρέσει που κάποιοι αλλάζουν το θέατρο με το σινεμά, αυτό είναι πάντα καλό».

Τέλος ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Πέπε μου είπε ότι ήταν πέναλτι και ο Πικέ πρέπει να παίζει, όχι να μιλάει»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024