Ένα app που αναλαμβάνει να εμπλουτίσει τα smartphone και τα tablet της ανέβασε στο Play Store η ελληνική MLS Πληροφορική. Ο MLS Updater απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες διεξαγωγής κλήσεων με φωνητική εντολή, υπαγόρευσης SMS, αναρτήσεων στο Facebook, και υπαγόρευσης e-mail αλλά και άλλες συσκευές Android που φέρουν τον πλοηγό MLS Destinator.Ο MLS Updater θα φέρει επίσης και την επόμενη έκδοση Android στα iQTalk και iQTab.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή MLS Updater μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα κινητά και tablets της εταιρίας που ενσωματώνουν το Talk&Call, Talk&SMS, Talk&Drive, Talk&Post για το Facebook ή Talk&Email καθώς και σε όλες τις συσκευές που περιλαμβάνουν τον καινοτόμο πλοηγό MLS Destinator.

  • Επιπλέον, μέσα από τον MLS Updater γίνεται εφικτή η αναβάθμιση του software των MLS φορητών συσκευών (π.χ. νέοτερη έκδοση Android).

Τέλος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν τις λειτουργίες που η εταιρία θα αναπτύξει μελλοντικά.

Ο χρήστης ενημερώνεται για όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις μέσω ενός μηνύματος που εμφανίζεται αυτόματα στη συσκευή του. Πριν γίνει η αναβάθμιση, το app ζητάει την συναίνεση του χρήστη.

Η εφαρμογή MLS Updater διατίθεται δωρεάν στο Play Store. Για την εγκατάσταση του MLS Updater, επισημαίνει η εταιρεία, δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της MLS.

In.gr Τεχνολογία