Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα λογιστικά πλεονάσματα δημιουργούν κοινωνικά ελλείμματα, λέει ο Αλ.Τσίπρας

Τα λογιστικά πλεονάσματα δημιουργούν κοινωνικά ελλείμματα, λέει ο Αλ.Τσίπρας

Τη δέσμευση ότι θα στηρίξει τα αιτήματα των δασκάλων έδωσε στην ΔΟΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στα σχολεία και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας βάρβαρης πολιτικής, που, με στόχο τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα, δημιουργεί τεράστια κοινωνικά ελλείμματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τη δέσμευση ότι θα στηρίξει τα αιτήματα των δασκάλων έδωσε στην ΔΟΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στα σχολεία και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας βάρβαρης πολιτικής, που, με στόχο τα λογιστικά πρωτογενή πλεονάσματα, δημιουργεί τεράστια κοινωνικά ελλείμματα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων έχουν δίκαια αιτήματα, είπε ο κ. Τσίπρας και αυτά, όπως τόνισε, δεν αφορούν στο ιερό τους δικαίωμα στην εργασία.

«Αφορούν στη δυνατότητα η χώρα να έχει σχολεία, πανεπιστήμια, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που θα πηγαίνουν τα παιδιά να μορφώνονται. Άρα αφορά την ίδια την ύπαρξη και την προοπτική του λαού μας και της πατρίδας μας» κατέληξε.

Από την Διδασκαλική Ομποσπονδία, ο Χαράλαμπος Κόκκινος, δήλωσε ότι ο μόνος δρόμος για τους εκπαιδευτικούς είναι ο δρόμος του αγώνα απέναντι σε αυτές τις παρανοϊκές πολιτικές, καλώντας μάλιστα τον ίδιο τον πρωθυπουργό να δώσει λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι δάσκαλοι δεν ακολούθησαν την γραμμή της ΟΛΜΕ για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες (την περασμένη εβδομάδα), ενώ συμμετείχαν στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη και Τετάρτη 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024