Επιστολή Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας
Tην άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα της Χρυσής Αυγής ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι στην συζήτηση πρέπει να τεθεί η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο.
Tην άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα της Χρυσής Αυγής ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι στην συζήτηση πρέπει να τεθεί η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο.
Ο κ. Τσίπρας είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του από χθες, Δευτέρα, όταν εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε ότι θλίβεται που ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και πως θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας και προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε εκλογές το Φθινόπωρο γέρνει η πλάστιγγα στο μυαλό Μητσοτάκη – Οι ημερομηνίες για τις κάλπες και τις τελικές αποφάσεις
- Βασιλακόπουλος για σαλμονέλα: Σε φάση αποκλιμάκωσης τα κρούσματα – Τι πρέπει να προσέχουμε
- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τον θάνατο της Μάρως Κοντού
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
