Επιστολή Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας
Tην άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα της Χρυσής Αυγής ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι στην συζήτηση πρέπει να τεθεί η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο.
Tην άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για το θέμα της Χρυσής Αυγής ζητεί με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην επιστολή του ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ότι στην συζήτηση πρέπει να τεθεί η έξαρση της νεοναζιστικής βίας και οι τρόποι με οποίους πρέπει να αντιδράσει αποφασιστικά το κοινοβούλιο.
Ο κ. Τσίπρας είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του από χθες, Δευτέρα, όταν εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο δήλωσε ότι θλίβεται που ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και πως θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας και προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το CHP από διορισμένους επιτρόπους», λέει ο Οζέλ – Νέα επιχείρηση κατά του κόμματος
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα
- Τι είπε ο Ραζνάτοβιτς για το μέλλον του Σπανούλη
- Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που τραυματίστηκε από αστυνομικό στο Μικρολίμανο – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Σταύρος Φλώρος: Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- ΕΕ: Λιγότερα παιδιά και έφηβοι παρά την πληθυσμιακή αύξηση – Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Ελλάδα
