Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή προτείνει το ΚΚΕ
«Στη Βουλή υπάρχουν διαδικασίες όπου μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και γι' αυτό προτείνουμε να διεξαχθεί προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Ολομέλεια» αναφέρει το ΚΚΕ για το ζήτημα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.
«Στη Βουλή υπάρχουν διαδικασίες όπου μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και γι’ αυτό προτείνουμε να διεξαχθεί προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Ολομέλεια» αναφέρει το ΚΚΕ για το ζήτημα της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή είναι, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, εγκληματική ναζιστική οργάνωση και γι’ αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση ή ανοχή, το ποινικό δίκαιο και οι δικαστικές διαδικασίες που υπάρχουν» τονίζει το ΚΚΕ, συνπληρώνοντας:
«Η πάλη με τις ιδέες, πολιτικές και πρακτικές της Χρυσής Αυγής, δεν γίνεται με κάποιες διαβουλεύσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, αλλά με κινητοποίηση και δράση του εργατικού λαϊκού κινήματος σε όλους τους χώρους, όπου εκεί κρίνεται ο ρόλος και η ευθύνη της κάθε πολιτικής δύναμης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στην Αθηνών-Σουνίου: Νεκρός 56χρονος σε τροχαίο
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία Τσιάρας και Μηταράκης για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ολοκλήρωση και παράδοση του νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαΐας
- Φως στο Τούνελ: Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση με θύμα τη Χριστίνα Εξαρχουλέα
- GM Φενέρμπαχτσε: «Φυσικό να υπάρξουν περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού, εξαιρετική στήριξη κι εμείς»
- Ο Μελ Γκίμπσον έδωσε την πρώτη εικόνα από το βιβλικό έπος του
