Με 850 φίδια συγκατοικούσε ένας Νεοϋορκέζος
Παράνομη επιχείρηση είχε στήσει στο σπίτι του ένας Νεοϋορκέζος ο οποίος είχε στο γκαράζ του 850 φίδια, μεταξύ των οποίων και δύο πύθωνες Βιρμανίας 2 μέτρων. Ο Ρίτσαρντ Παρινέλο διατηρούσε ηλεκτρονική ιστοσελίδα που διαφήμιζε τη συλλογή του από πύθωνες και φίδια σφιγκτήρες, τα οποία πωλούσε τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Παράνομη επιχείρηση είχε στήσει ένας Νεοϋρκεζος ο οποίος είχε στο σπίτι του 850 φίδια, μεταξύ των οποίων και δύο πύθωνες Βιρμανίας 2 μέτρων.
Ο Ρίτσαρντ Παρινέλο, που κρατούσε τα φίδια στο γκαράζ του σπιτιού του μέσα σε κλουβιά, είχε μία ηλεκτρονική ιστοσελίδα που διαφήμιζε τη συλλογή του από πύθωνες και φίδια σφιγκτήρες τα οποία πωλούσε τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό.
Οι πύθωνες Βιρμανίας είναι παράνομοι στη Νέα Υόρκη γι΄ αυτό και μεταφέρθηκαν σε άσυλο στη Μασαχουσέτη, ενώ τα υπόλοιπα φίδια παραμένουν ακόμη στο γκαράζ.
Ο Παρινέλο αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες γιατί κατείχε παράνομα τους πύθωνες και γιατί λειτουργούσε την επιχείρησή του χωρίς άδεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




