Διαδοχικές συναντήσεις με Σαμαρά και Στουρνάρα είχε ο διοικητής της ΤτΕ
Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.
Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των αρμόδιων ελληνικών και ευρωπαϊκών αρχών, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο.
Στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η πορεία του τραπεζικού κλάδου, ειδικά στο σκέλος που αφορά τα προβληματικά δάνεια, τα stress test των τραπεζών, καθώς και τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τεσσάρων συστημικών ομίλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)