Πλήρης ο Παναθηναϊκός εν όψει ΟΦΗ
O Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά δεν θα έχει ελλείψεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.
O Γιάννης Αναστασίου για πρώτη φορά δεν θα έχει ελλείψεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης οι Μέντες και Σίλντενφελντ πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.
Πάντως, η συμμετοχή τους θα κριθεί από τον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην τους χρησιμοποιήσει για διαφορετικούς τον καθένα λόγους.
Ο Μέντεζ θα μείνει στον πάγκο, καθώς ο Αναστασίου θέλει να δώσει παιχνίδια στον Λαγό, ενώ όσον αφορά τον Σίλντενφελντ, ο Κροάτης έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.
Αναφορικά με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, κυρίως για να ξεκινήσει να μπαίνει σε κλίμα αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Ο Θοδωρής Κολυδάς «δείχνει» τις περιοχές που πρέπει να διερευνηθούν για την οσμή αερίου στην Αττική
- Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το φιλικό Ελλάδα – Ιταλία – Η σύνθεση των Ιταλών
- «Έξι χρόνια μετά, διαλέγω ακόμα τη ζωή»: Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ανάρτησή της
- Κιμ Καρντάσιαν: 90 κιλά κοκαΐνη μετέφερε φορτηγό του brand της, Skims
- Final Four: Απαγόρευση συναθροίσεων και μοτοπορειών στο κέντρο της Αθήνας
