Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τις τελευταίες επικοινωνίες του Γ.Ρουπακιά ερευνά η αστυνομία

Στα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ή έκανε το επίμαχο διάστημα πριν από τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα ο 45χρονος ακροδεξιός Γ.Ρουπακιάς, επικεντρώνει τις έρευνές της η αστυνομία. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση των υπολοίπων που συμμετείχαν στην συμπλοκή της Αμφιάλης. Στον εισαγγελέα οδηγούνται εντός της ημέρας οι τρεις άλλοι συλληφθέντες για την υπόθεση.

Στα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ή έκανε το επίμαχο διάστημα πριν από τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα ο 45χρονος ακροδεξιός Γ.Ρουπακιάς, επικεντρώνει τις έρευνές της η αστυνομία.

Οι κλήσεις θα ερευνηθούν μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό του Γ.Ρουπακιά, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αν και ο ίδιος δεν το παραδέχεται, σύμφωνα με τη γυναίκα του, ο 45χρονος βρισκόταν στην κατοικία του την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα και έλαβε τηλεφώνημα για να μεταβεί στην Π.Τσαλδάρη.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση των υπολοίπων που συμμετείχαν στην συμπλοκή της Αμφιάλης, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταξύ αυτών να είναι άτομα που πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση στα μέλη της ΚΝΕ στο Πέραμα.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται εντός της ημέρας οι τρεις άλλοι συλληφθέντες για την υπόθεση. Πρόκειται για τη σύζυγο του 45χρονου, μια γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο του Ρουπακιά και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024