Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρευνα της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής μετά το έγκλημα στην Αμφιάλη

Έρευνα της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής μετά το έγκλημα στην Αμφιάλη

Έρευνα, παρουσία εισαγγελικών αρχών, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, στο Σταθμό Λαρίσης και σε άλλες περιοχές. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με χυδαίους χαρακτηρισμούς, υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου, το οποίο, όπως είπε, «καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή απερίφραστα».

Έρευνα, παρουσία εισαγγελικών αρχών, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων, στο Σταθμό Λαρίσης και σε άλλες περιοχές.

Στην έρευνα, που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, παρόντες ήταν και οι βουλευτές του κόμματος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αφού απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους με χυδαίους χαρακτηρισμούς, υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου, το οποίο, όπως είπε, «καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή απερίφραστα».

Στη συνέχεια, καταφέρθηκε εναντίον του «θλιβερού μνημονιακού κράτους, που βρήκε αφορμή να κάνει παράνομες εφόδους στα γραφεία του κόμματος και παράνομες προσαγωγές μελών μας» και πρόσθεσε: «Αυτό γίνεται επειδή φοβούνται τη Χρυσή Αυγή, φοβούνται την άνοδο των εθνικιστών, επειδή είμαστε Έλληνες. Τους λέμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Όσο πόλεμο και να μας κάνουν, μας κάνουν πιο δυνατούς».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας άνδρες της Τροχαίας, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διαπίστωσαν παράβαση παράνομης στάθμευσης στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, καθώς ήταν σταθμευμένο πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας ήταν καλυμμένοι με μαύρο πλαίσιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024