Έξι τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές σε καβγά στο Μοναστηράκι
Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής για προσωπικές διαφορές που έγινε περίπου στις 23:30 της Τρίτης στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 89 προσαγωγές.
Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής που έγινε περίπου στις 23:30 της Τρίτης στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο καβγάς μεταξύ ατόμων ελληνικής και αλβανικής καταγωγής προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, για προσωπικές διαφορές.
Οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ οι δύο είναι Ιταλοί τουρίστες που επιχείρησαν να τους χωρίσουν. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.
Από την περιοχή είχαν προσαχθεί μέχρι αργά το βράδυ τουλάχιστον 89 άτομα και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναιτωλικός – Κηφισιά 0-1: Διπλό… μισή παραμονή για την ομάδα του Λέτο
- Ο Τραμπ στέλνει το αεροπλανοφόρο Lincoln στις κουβανικές ακτές: «Θα καταλάβουμε την Κούβα αμέσως», δήλωσε
- Η απειλή του Τραμπ έγινε πραγματικότητα – Τι σημαίνει η απόσυρση στρατευμάτων για ΗΠΑ και Γερμανία
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της παλιάς Pirelli – Καίγονται λάστιχα
- Μια… άλλη Premier League: Δέκα χρόνια από το γκολ του Αζάρ που έδωσε το πρωτάθλημα στη Λέστερ
- Περιστέρι: Συμπλοκή ανηλίκων με δύο 15χρονους τραυματίες

