Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο χορός μεθυσμένων επιβατών οδήγησε σε... αναγκαστική προσγείωση

Ο χορός μεθυσμένων επιβατών οδήγησε σε… αναγκαστική προσγείωση

Αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair, που εκτελούσε πτήση από τη Γλασκώβη της Σκωτίας προς την Ίμπιζα της Ισπανίας, υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στο γαλλικό αεροδρόμιο του Μποβέ, καθώς ομάδα Σκωτσέζων που είχαν πιει... λίγο παραπάνω άρχισαν να χορεύουν σε σημείο «που κόντεψαν να αποσταθεροποιήσουν το αεροσκάφος».

Αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair, που εκτελούσε πτήση από τη Γλασκώβη της Σκωτίας προς την Ίμπιζα της Ισπανίας, υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στο γαλλικό αεροδρόμιο του Μποβέ, καθώς ομάδα Σκωτσέζων που είχαν πιει… λίγο παραπάνω άρχισαν να χορεύουν σε σημείο «που κόντεψαν να αποσταθεροποιήσουν το αεροσκάφος».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Μ6, το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη του αεροπλάνου στην Ίμπιζα.

Ο κυβερνήτης αναγκάστηκε να προσγειώσει εκτάκτως το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Μποβέ, περίπου 90 χιλιόμετρα βορείως του Παρισιού.

Οι Αρχές του αεροδρομίου ανέφεραν ότι το αεροπλάνο δεν κινδύνευε και η απόφαση για την προσγείωσή του ελήφθη «για προληπτικούς λόγους».

«Ορισμένοι από τους επιβάτες μέθυσαν και άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα και να παίζουν μεταξύ τους και ο πιλότος αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να πετά με αυτούς στο αεροπλάνο. Ήταν ένα μικροεπεισόδιο, από αυτά που συμβαίνουν συνεχώς» εξήγησε ο διευθυντής του αεροδρομίου.

Οι μεθυσμένοι Σκωτσέζοι ανακρίθηκαν από την τοπική αστυνομία και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά και χωρίς να φτάσουν στον προορισμό τους αφού το αεροπλάνο είχε ήδη φύγει χωρίς αυτούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024