Στο «μικροσκόπιο» αρκετών βρετανικών ομάδων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στο «μικροσκόπιο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται πάντα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρ' ότι προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Σάλκε έχει να αγωνιστεί από τις 27 Νοεμβρίου, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Παρά την μακρά απουσία του, όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί σύλλογοι που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.
Στο «μικροσκόπιο» αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται πάντα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, παρ’ ότι προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Σάλκε έχει να αγωνιστεί από τις 27 Νοεμβρίου, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Παρά την μακρά απουσία του, όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί σύλλογοι που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.
«Είναι αλήθεια, ασχολούνται πολλές ομάδες με τον Κυριάκο. Αν κάποια απο αυτές γίνει πιο συγκεκριμένη, τότε θα συζητήσουμε μαζί της» δήλωσε ο Χορστ Χελντ, τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας.
Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Express» αναφέρει ότι η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ είναι τρεις ομάδες από την premier league, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, πιο κοντά φέρεται πως είναι η Άρσεναλ, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ θα πρέπει να φτάσει τα 15 εκ. για να τον κάνει δικό του. Επίσης, Μίλαν, Ίντερ και Ζενίτ έχουν στείλει σκάουτερ αρκετές φορές στη Γερμανία στο παρελθόν για να τον δουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)

