Γραφείο ευρέσεως εργασίας – μαϊμού εξαπάτησε 75 άνεργους Κύπριους
Γραφείο ευρέσεως εργασίας στην Λάρνακα που ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία εξαπάτησε 75 άνεργους Κυπρίους, αποσπώντας το ποσό των 650 ευρώ κατ' άτομο. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου έπεισε τους άνεργους ότι υπάρχουν θέσεις εργασίας γιαυτούς στη Γαλλία. Ωστόσο, όταν εκείνοι έφθασαν στην γαλλική πόλη Λιλ, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε εταιρία ή εργοτάξιο για να εργαστούν.
Γραφείο ευρέσεως εργασίας στην Λάρνακα που ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία εξαπάτησε 75 άνεργους Κυπρίους, αποσπώντας το ποσό των 650 ευρώ κατ’ άτομο.
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου έπεισε τους άνεργους ότι υπάρχει θέση εργασίας γιαυτούς στη Γαλλία. Ωστόσο, όταν εκείνοι έφθασαν στην γαλλική πόλη Λιλ, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε εταιρία ή εργοτάξιο για να εργαστούν.
Η αστυνομία βρίσκεται σε στενή επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών για τον επαναπατρισμό των ανέργων, οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το εισιτήριο της επιστροφής.
Όπως διαφάνηκε από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας, ο έλληνας επιχειρηματίας εκτός από τους 75 Κύπριους, έχει εισπράξει την προκαταβολή των 650 ευρώ και από άλλα 140 πρόσωπα, τα οποία είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εργασία στο εξωτερικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442