
Συνάντηση του επικεφαλής του Ομίλου Vodafone με τον πρωθυπουργό
Για επιτάχυνση των επενδύσεων στην τεχνολογία 4G και επέκταση του δικτύου 3G μίλησε ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ομίλου Vodafone κατά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της χώρας.
O διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Vodafone κ.Βιτόριο Κολάο συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στις 13 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone Ελλάδας κ. Γλαύκου Περσιάνη και του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη.
Ο κ. Κολάο δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά για το χρόνο που αφιέρωσε ο Πρωθυπουργός στη Vodafone και σε εμένα προσωπικά. Τον συνάντησα με σκοπό να επιβεβαιώσω τη δέσμευση της Vodafone στην Ελλάδα. Η Vodafone πρόκειται να επιταχύνει τις επενδύσεις στην τεχνολογία 4G στη χώρα και στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου 3G. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης στο ψηφιακό κόσμο και στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα πρώτα αποτελέσματα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνδρομητές της Vodafone σε αυτή τη στρατηγική. Άρα, περισσότερη τεχνολογία, δέσμευση για το μέλλον και μια καλύτερη ψηφιακή ζωή για τον καθένα».
In.gr Τεχνολογία
- ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Θρίαμβος με δύο χρυσά για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ

