Στάση εργασίας για τη Δευτέρα κήρυξε η ΑΔΕΔΥ
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου των ΔΣ των Ομοσπονδιών - μελών της, των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων και όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου των ΔΣ των Ομοσπονδιών – μελών της, των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων και όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.
Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο της Αθήνας κηρύσσει παναττική στάση εργασίας από τις 11:30 πμ έως τη λήξη του ωραρίου.
Η στάση εργασίας κηρύσσεται σε όσες περιοχές της χώρας θα πραγματοποιηθούν απεργιακά συλλαλητήρια τη Δευτέρα.
Παράλληλα, καλεί τους εργαζομένους στην 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πάνω από 15 μέρες είχε πάρει κλίση η πολυκατοικία» – Οι προειδοποιήσεις ενοίκων και οι απαντήσεις των υπευθύνων
- Το fund, το ακίνητο και η αντεπίθεση της Μαρίας Καρυστιανού
- Δημοσκόπηση MEGA: Πολιτική αλλαγή έναντι σταθερότητας ζητά το 60% – Αντίπαλος πόλος της ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
- Τραγωδία στη Μεσσηνία: Παιδάκι 6 ετών ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα
- Έτσι θα είναι το «Νέο Καραϊσκάκης»: Το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid, pics)
- Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τσιγάρο οδηγού προκάλεσε την τραγωδία

