Μόνο με επιταγές και πιστωτικές κάρτες οι πληρωμές στις ΔΟΥ
Τέλος στις πληρωμές με μετρητά στα ταμεία των εφοριών βάζει εγκύκλιος που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν στο εξής στις ΔΟΥ μόνο με πιστωτικές κάρτες ή με επιταγές, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν για λόγους τεχνικούς δεν επιτρέπεται η πληρωμή των φόρων σε τράπεζες και ΕΛΤΑ.
Τέλος στις πληρωμές με μετρητά στα ταμεία των εφοριών βάζει εγκύκλιος που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
Οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν στο εξής στις ΔΟΥ μόνο με πιστωτικές κάρτες ή με επιταγές, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν για λόγους τεχνικούς δεν επιτρέπεται η πληρωμή των φόρων σε τράπεζες και ΕΛΤΑ.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αυτές οι πληρωμές θα γίνονται στις εφορίες όπου θα εκδίδεται διπλότυπο είσπραξης «χάριν εξυπηρέτησης των φορολογουμένων για την πληρωμή των υποχρεώσεών τους, στις περιπτώσεις αδυναμίας πληρωμής αυτών σε πιστωτικά ιδρύματα ή στα ΕΛΤΑ και μέχρι την ολοκλήρωση ένταξης όλων των πληρωμών σε αυτά».
Ξεκαθαρίζεται πάντως ότι οι πληρωμές με κάρτες θα διενεργούνται στις Εφορίες εφόσον τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων διαθέτουν την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή που παρέχεται από τους Δήμους και εφόσον η Δ.Ο.Υ. υποδοχής έχει ενταχθεί στο νέο TAXIS και έχει λειτουργήσει ως ενοποιημένη μηχανογραφικά με την Δ.Ο.Υ. της οποίας έχει ανασταλεί η λειτουργία.
Αν η πληρωμή γίνει με επιταγές αυτές θα οπισθογραφούνται από υπάλληλο του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία
- Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα

