Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, ο ΟΠΑΠ και η ατάκα του Μελισσανίδη

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ, ο ΟΠΑΠ και η ατάκα του Μελισσανίδη

Τη νέα φανέλα της εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 παρουσίασε η ΑΕΚ, όμως, την παράσταση έκλεψε ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρόεδρος, των «κιτρινόμαυρων», στο περιθώριο της εκδήλωσης στάθηκε στη κόντρα που μαίνεται με τον Ολυμπιακό για τον ΟΠΑΠ (χορηγός στη φανέλα της Ένωσης), σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με εμάς».

Τη νέα φανέλα της εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 παρουσίασε η ΑΕΚ, όμως, την παράσταση έκλεψε ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο πρόεδρος, των «κιτρινόμαυρων», στο περιθώριο της εκδήλωσης στάθηκε στη κόντρα που μαίνεται με τον Ολυμπιακό για τον ΟΠΑΠ (χορηγός στη φανέλα της Ένωσης), σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε», είπε αρχικά σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Αυτοί τελειώσανε. Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου…. ες είναι αυτές».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε ονομαστικά και όταν η κουβέντα πήγε στην χορηγία που προσέφερε ο ΟΠΑΠ στον Ολυμπιακό, διευκρίνισε: «Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς… φιλάκια. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου-τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν;».

Τέλος ξεκαθάρισε ότι με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο και με τον κόσμο του δεν έχει κανένα θέμα. «Με τον σύλλογο και τον κόσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Τον σέβομαι όπως σέβομαι όλες τις ομάδες. Ο ΑΕΚτζής μπορεί να χάσει τα πάντα αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια του».

Το «παρών» έδωσαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, ενώ εκ μέρους των παικτών παραβρέθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Η νέα φανέλα εμφανίστηκε με τους νέους χορηγούς που θα διαφημίζονται. Βασικός χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι ο ΟΠΑΠ με τη λέξη Τζόκερ.

Πάνω από το νούμερο στην πλάτη υπάρχει η Fujitsu, ενώ στα μανίκια υπάρχει η Lancia και η Τράπεζα Πειραιώς. Τέλος στο σορτσάκι υπάρχει το όνομα των Carrefour.

Στο 1,9 εκατ. ευρώ η χορηγία από τον ΟΠΑΠ

Οσον αφορά στα της χορηγίας του ΟΠΑΠ ΑΕ, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που βρέθηκε στο πάνελ της παρουσίασης, Γιώργος Φελώνης είπε: «Υπογράψαμε συμβόλαιο για 1.9 εκατ αυρώ για τον επόμενο χρόνο. Τα κριτήρια ήταν καθαρά επιχειρηματικά. Η ΑΕΚ έχει πολυπληθές κοινό και θέλουμε να απευθυνθούμε σε αυτό το κοινό. Θέλουμε αυτόν τον κόσμο να είναι πελάτες μας, όπως και των υπόλοιπων ομάδων».

Παυλής: «Νίκες με τη νέα φανέλα»

Ο Μιχάλης Παυλής που έδωσε το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας είπε: «Η φανέλα της ΑΕΚ θα παίξει ξεχωριστό ρόλο. Νομίζω ότι καινούργια φανέλα της ομάδας θα γράψει τη δική της ιστορία. Κάθε χρονιά άλλωστε η εμφάνιση της ΑΕΚ είναι συλλεκτική. Εμείς βέβαια δεν κοιτάμε τις εμφανίσεις αλλά μόνο το πως θα παίρνουμε νίκες και θα δίνουμε χαρές στον κόσμο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά φέτος».

Η παρουσίαση ξεκίνησε με έναν πρόλογο από την Αγγελική Αρκάδη και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Ρόκκας, ο οποίος τόνισε:

«Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους χορηγών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην επιστροφή της ΑΕΚ στο χώρο που μεγαλούργησε και εκεί που πρέπει να γυρίσει και αγωνιστικά. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί για χρόνια αρχής γενομένης από φέτος».

Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της Puma, Γιώργος Μητρόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Από αυτό το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ η Puma δεν θα μπορούσε να λείπει. Η φανέλα θα έχει μια ξεχωριστή λεπτομέρεια με τον Δικέφαλο σε υδατογράφημα. Έχει ξεχωριστή ποιότητα και άριστη διαχείριση της υγρασίας του σώματος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024