Συνάντηση στη Βουλή είχαν ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Καμίνης
Για περισσότερο από μία ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή.
Για περισσότερο από μία ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή. Όπως αναφέρθηκε, το ραντεβού των δύο αντρών ήταν προγραμματισμένο.
Η ατζέντα της συνάντησης δεν έχει γίνει γνωστή και ο δήμαρχος Αθηναίων, αποχωρώντας από τη Βουλή αρνήθηκε ότι ότι αντικείμενό της ήταν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και η ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας