Η Λίβερπουλ ετοιμάζει επέκταση του Άνφιλντ στις 60.000 θέσεις
Τη σιγουριά του εκφράζει ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ότι θα βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια και θα ξεκινήσει η διαδικασία επέκτασης του Άνφιλντ. Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των «Ρεντς» η διοίκηση τηρεί στάση αναμονής και περιμένει την έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές για να τεθεί σε λειτουργία ένα πλάνο που κοστολογείται στα 154 εκατ. λίρες.
Τη σιγουριά του εκφράζει ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, ότι θα βρεθούν τα απαραίτητα κονδύλια και θα ξεκινήσει η διαδικασία επέκτασης του Άνφιλντ. Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των «Ρεντς» η διοίκηση τηρεί στάση αναμονής και περιμένει την έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές για να τεθεί σε λειτουργία ένα πλάνο που κοστολογείται στα 154 εκατ. λίρες.
Τα Μέσα στην Αγγλία αναφέρουν ότι έχουν εξασφαλισθεί οι απαραίτητες άδειες από τους ιδιοκτήτες οικημάτων γύρω από το γήπεδο και το μόνο που απομένει είναι να ανάψει το «πράσινο φως » για την επέκταση του Άνφιλντ στις 60.000 θέσεις.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα του Λίβερπουλ ο Χένρι είπε: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για την ευόδωση αυτού του μεγάλου πρότζεκτ και αυτή η αρμονική συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία.
»Τα εμπόδια ξεπερνιούνται σιγά σιγά και το μεγαλύτερο θέμα, που ήταν η εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών, τακτοποιείται».
Τέλος άφησε αιχμές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που υπήρχε πριν από εκείνον που απαρτιζόταν από τους Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέ Τζούνιορ: «Στην προηγούμενη διοίκηση μιλούσαν για το δανεισμού ενός τεράστιου ποσού χρημάτων με σκοπό να χτίσουν μια τεράστια, εξ ολοκλήρου νέα εγκατάσταση.
»Δεν είναι αυτή η πρακτική που ακολουθούμε εμείς. Ένα από τα προβλήματά τους ήταν ότι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση. Όταν ξεκινήσει αυτό (το πρότζεκτ), η χρηματοδότηση δε θα αποτελεί πρόβλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»
