Στο πράσινο οι αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Με κέρδη έκλεισαν οι αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ, μετά τα καλά νέα από την Κίνα και την απομάκρυνση του ενδεχόμενου στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.
Με κέρδη έκλεισαν οι αγορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ, μετά τα καλά νέα από την Κίνα και την απομάκρυνση του ενδεχόμενου στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.
Ο Euro Stoxx 50 κέρδισε 1,92%. Ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύθηκε 0,82% στις 6.583,99 μονάδες, ο γερμανικός DAX 30 κατέγραψε άνοδο 2,06% στις 8.446,54 μονάδες, ενώ ο γαλλικός CAC 40 κέρδισε 1,89% στις 4.116,64 μονάδες.
Ο ιταλικός FTSE Mib εμφάνισε άνοδο 0,51%, ο ισπανικός IBEX 35 σημείωσε κέρδη 1,96%, ενώ ο ελβετικός SMI έκλεισε στο +1,30%.
Στη Wall Street, ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,85% στις 15.191 μονάδες, ο S&P κέρδισε 0,73% στις 1.683 μονάδες, ενώ ο Nasdaq με άνοδο 0,62% έφτασε τις 3.729 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρεις ασκήσεις που τα βάζουν με την κακή στάση σώματος
- ΕΦΚΑ: Τρία πακέτα αναδρομικών σε συνταξιούχους – Τα ποσά, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442