Επιστρέφει από τη Δευτέρα ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
Με το σύστημα των «μονών-ζυγών» θα κινούνται από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας. Ο Δακτύλιος ισχύει από τις 07.00 μέχρι τις 20.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 07.00 μέχρι τις 15.00 την Παρασκευή. Το πρόστιμο για την παραβίασή του ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Με το σύστημα των «μονών-ζυγών» θα κινούνται από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.
Το σύστημα του Δακτυλίου επανέρχεται μετά τις θερινές διακοπές και θα ισχύσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου 2014.
Ο Δακτύλιος ισχύει από τις 07.00 μέχρι τις 20.00 από Δευτέρα έως Πέμπτη και από τις 07.00 μέχρι τις 15.00 την Παρασκευή.
Το πρόστιμο για την παραβίασή του ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι


