Συναυλία για τους άστεγους της Αθήνας στις 14 Σεπτεμβρίου
Συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιεί η «Κλίμακα» στις 14 Σεπτεμβρίου. O Μπάμπης Στόκας, ο Ορφέας Περίδης, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι Flush Royale ενώνουν τις φωνές τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του Bolivar Beach Bar για μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που βιώνουν τη φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.
Συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιεί η «Κλίμακα» στις 14 Σεπτεμβρίου.
O Μπάμπης Στόκας, ο Ορφέας Περίδης, τα Κίτρινα Ποδήλατα και οι Flush Royale ενώνουν τις φωνές τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του Bolivar Beach Bar στον Άλιμο για μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που βιώνουν τη φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.
Τιμή προπώλησης εισιτηρίων: 3 ευρώ (τα 1000 πρώτα εισιτήρια) στα καταστήματα PUBLIC και στο Bolivar Beach Bar. Τιμή εισιτηρίων στο ταμείο: 5 ευρώ.
Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της «Κλίμακας».
Ώρα έναρξης: 21:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιτούδης για την πρόκριση της Χάποελ στα play off: «Οι haters μας δίνουν κίνητρο και μας αρέσει αυτό»
- Χανιά: Πασχαλινός καφές με φόντο τα πολεμικά πλοία στη Σούδα
- Η Καλλίπολη του Νετανιάχου: Από τον Μπίμπι στον επίδοξο Τσώρτσιλ, μια λανθασμένη εκτίμηση για τη Μέση Ανατολή
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442