Aπό τις 11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα Επαγγελματικά Λύκεια (Ομάδα Α’, Β’ ) για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Σημειώνεται, πάντως, ότι στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου έχει προκηρυχθεί 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διοικητικών Υπαλλήλων στα ΑΕΙ, λόγω της διαθεσιμότητας 1.500 εξ αυτών.

Ακολουθεί και νέα 48ωρη απεργία στις 12-13 Σεπτεμβρίου, ενώ από 16-20 Σεπτεμβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ προχωρούν σε πενθήμερη απεργία.

Ουσιαστικά απομένουν για τις εγγραφές 7 ημέρες, και σε αυτές τις συνθήκες το πιθανότερο είναι ότι το υπουργείο θα υποχρεωθεί να παρατείνει την διαδικασία.

Όπως υπενθυμίζει, πάντως, το υπουργείο Παιδείας, την ίδια περίοδο (11-27 Σεπτεμβρίου) θα εγγραφούν στα πανεπιστήμια και οι επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία των πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ, μη ελληνικής καταγωγής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ