Στα τέλη Σεπτεμβρίου τα στοιχεία για τις ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου
Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν από τις κυπριακές αρχές τα στοιχεία για τις ποσότητες του φυσικού αερίου που υπάρχουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι αύριο θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12, κάτι που όπως εξήγησε είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν από τις κυπριακές αρχές τα στοιχεία για τις ποσότητες του φυσικού αερίου που υπάρχουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι αύριο θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12, κάτι που όπως εξήγησε είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.
Από το τεστ παραγωγής, εξήγησε, δεν θα καθοριστεί η ποσότητα του φυσικού αερίου, αλλά η πίεση και η ποιότητά του, ενώ ανακοινώσεις για την ποσότητα του φυσικού αερίου θα γίνουν την τρίτη με τέταρτη εβδομάδα αυτού του μήνα.
Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό, χρήση και ίσως εξαγωγές φυσικού αερίου, αναλόγως της ποσότητας, θα πρέπει να αναμένεται στις αρχές του 2020.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία
- Ανακοινώθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ο Κλάιμπερν (pic)
- Δήμος Τήνου: Πλήρης επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πανόρμου με μόνιμο υπάλληλο
- ΣΥΡΙΖΑ: Μοναδική υποψήφια πρόεδρος της Κ.Ο. η Ρένα Δούρου – Το Σάββατο η ψηφοφορία
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του



