Στη Θεσσαλονίκη ο Κούπερ, ακολουθεί και ο Πέιν
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο νέος Αμερικανός άσος, Ντι Τζέι Κούπερ. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκαν άνθρωποι από την ΚΑΕ και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους είπε: «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω. Νιώθω έτοιμος για τις προσδοκίες που υπάρχουν. Θα δώσω μάχη... Ήμουν ο ηγέτης στο πανεπιστήμιό μου, θα δουλέψω εδώ στο να ηγηθώ. Θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους, αυτή είναι η δουλειά του πλέι μέικερ. Αυτό με κάνει να νιώθω καλά».
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο νέος Αμερικανός άσος, Ντι Τζέι Κούπερ. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκαν άνθρωποι από την ΚΑΕ και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους είπε: «Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο.
Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω. Νιώθω έτοιμος για τις προσδοκίες που υπάρχουν. Θα δώσω μάχη… Ήμουν ο ηγέτης στο πανεπιστήμιό μου, θα δουλέψω εδώ στο να ηγηθώ. Θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους, αυτή είναι η δουλειά του πλέι μέικερ. Αυτό με κάνει να νιώθω καλά».
Για τις επιδόσεις του στο NCAA δήλωσε: «Νιώθω ευλογημένος γιατί είχα υγεία κι έτσι μπόρεσα να έχω αυτούς τους αριθμούς. Θέλω να επιβεβαιώσω στην Ευρώπη ό,τι έκανα στο κολέγιο. Αισθάνομαι έτοιμος να παίξω στην Ευρώπη και στο EuroCup. Θέλω να μπω στο γήπεδο και να αντεπεξέλθω σε κάθε πρόκληση».
Προ των πυλών ο Μαρκ Πέιν
Στο μεταξύ, ο Αμερικανός Μαρκ Πέιν τα βρήκε με τον Πανιώνιο για τη λύση του συμβολαίου και… οδεύει για την Πυλαία, αφού με τον «Δικέφαλο», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία. Από ‘κει και πέρα και σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη φροντ λάιν, ο Σούλης Μαρκούπουλος έχει προκρίνει την περίπτωση του Εντίν Μπάβσιτς, που έχει αγωνιστεί σε Αρη και ΚΑΟΔ.
Διεθνή φιλικά στην Τουρκία
Από εκεί και πέρα, σε ένα πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Αδριανούπολη (Edirne) της Τουρκίας θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ. Και σήμερα έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια με τις Olin Edirne, Trabzon Basketbol και Usak Sportif.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά είναι:
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013
5μ.μ.: ΠΑΟΚ – Usak Sportif
7μ.μ.: Olin Edirne – Trabzon Basketbol
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013
3μ.μ.: Trabzon Basketbol – ΠΑΟΚ
5μ.μ.: Usak Sportif – Olin Edirne
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013
3μ.μ.: Usak Sportif – Trabzon Basketbol
5μ.μ.: Olin Edirne – ΠΑΟΚ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα μεγάλη νίκη για τους Λέικερς (108-112), κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Θάντερ (101-131)
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας



