Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην Άλκμααρ και στον Ατρόμητο στο 58ο λεπτό διέταξαν οι άνθρωποι της UEFA και ενώ η ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από το 53′ με γκολ του Παπαδόπουλου.

Αιτία της διακοπής αποτέλεσε η φωτιά που ξέσπασε, πιθανότατα στο εστιατόριο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκκένωση του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Η Ελληνική ομάδα που ηττήθηκε με 3-1 από τους Ολλανδούς στο πρώτο παιχνίδι, στο Περιστέρι, θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες της για την πρόκριση.

Την Παρασκευή στις 12:00 η συνέχεια…

Λίγες ώρες μετά τη διακοπή, η UEFA ενημέρωσε ότι η συνέχεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ένσταση ετοιμάζει ο Ατρόμητος

Η απόφαση της UEFA έκανε έξαλλους τους ανθρώπους στον Ατρόμητο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός τόνιζε πως αν γινόταν στην Ελλάδα κάτι τέτοιο σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει ένσταση μετά το τέλος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 53′ Παπαδόπουλος
ΔΟΚΑΡΙ: 53′ Καραγκούνης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 20′ Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοτιέ (Γαλλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 2′ Χένρικσεν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Εστέμπαν, 55′ Χουβελέουβ – 22′ Δημούτσος

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Φιργκέφερ, Χουβελέουβ, Βόιτενς, Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ, Μπέερενς, Γκούντμουνσον, Τζόχανσον (54′ Μπεργκουις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ