«Αργοπεθαίνει» η Λήμνος λόγω ασταθούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης
Σε Oδύσσεια μετατράπηκε και το καλοκαίρι το ταξίδι προς και από τη Λήμνο λόγω της ασταθούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης, καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού στο «Βήμα». Επιβάτης πλοίου της NEL Lines (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας) που εξυπηρετεί το νησί ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουμε Κυριακή στις 23.30 και ξαφνικά δεχθήκαμε τελευταία στιγμή μήνυμα χωρίς ένα συγνώμη ότι το πλοίο θα αναχωρούσε στις 03.30».Το θέμα είχε απασχολήσει το καλοκαίρι και τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Σε Oδύσσεια μετατράπηκε και το καλοκαίρι το ταξίδι προς και από τη Λήμνο λόγω της ασταθούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης, καταγγέλλουν κάτοικοι του νησιού στο «Βήμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή


