Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi S1 2014: Στην τελική ευθεία

Audi S1 2014: Στην τελική ευθεία

Με δεδομένη την τετρακίνηση και ισχύ που θα ξεπεράσει τους 200 ίππους το ισχυρότερο μικρό Audi προετοιμάζεται να πάρει τη θέση που του αντιστοιχεί στην κατηγορία των hot-hatch.

Το ισχυρότερο μικρό της Audi εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να εκτελεί δοκιμές εξέλιξης σε πίστα της Γερμανίας, προετοιμάζοντας την έλευσή του η οποία αναμένεται να δώσει τα πρώτα σημεία ζωής εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014.

Ανεξαρτήτως των σχεδιαστικών λεπτομερειών που κρύβονται πίσω από το ψυχεδελικό καμουφλάζ του και οι οποίες, θα ακολουθήσουν τα γνώριμα μονοπάτια των S εκδόσεων της Audi, προσδίδοντας στο «hot hatch» την απαραίτητη σκληροπυρηνική όψη εμπλουτίζοντας το με στοιχεία, όπως ο διαχύτης και η sport εξάτμιση που διακρίνονται στο πίσω τμήμα και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας στο μπροστινό, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην περίπτωση του S1 βρίσκεται κάτω από τις επιφάνειές του.

Εκεί, αναμένεται να βρεθεί ένας τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με χωρητικότητα 2,0 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 200 ίππους και θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Αν και προς το παρόν, τα ακριβή στοιχεία του μηχανικού συνόλου που θα εξοπλίσει το ισχυρότερο μικρό Audi, δεν έχουν επισημοποιηθεί, υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη αντίστοιχη απόπειρα της γερμανικής φίρμας, η περιορισμένη έκδοση A1 quattro, απέδιδε 254 ίππους και διέθετε τετρακίνηση, ενώ ολοκλήρωνε την διαδικασία «0-100 χλμ./ώρα» σε 5,7 δευτερόλεπτα.

AUTOMEDIA

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024