Στα «ερυθρόλευκα» ο 18χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου
«Κάτοικος» Πειραιά για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο 18χρονος Κύπριος γκαρντ - που έχει ήδη προλάβει να θητεύσει σε ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Μαντουλίδη - υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2018, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
«Κάτοικος» Πειραιά για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο 18χρονος Κύπριος γκαρντ – που έχει ήδη προλάβει να θητεύσει σε ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Μαντουλίδη – υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2018, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
«Δεν ξέρω τι να πω. Το καλοκαίρι έκανα κάποιες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και τελικά θα είμαι μέλος αυτής της τεράστιας ομάδας. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν. Μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πιστεύει στα νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψω παραπάνω για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Πρέπει να ακολουθήσω το δρόμο που χάραξαν η προηγούμενη γενιά, ο Κατσίβελης, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου. Το κεφάλι κάτω και δουλειά» τόνισε ο Χριστοδούλου.
Ο νεαρός παίκτης αναφέρθηκε και στα… όνειρα που έκανε, όταν έβλεπε τη νυν ομάδα του να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκα:
«Η αλήθεια είναι, εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, μάλλον ονειρευόμουν ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Μου φαινόταν, όμως, πολύ μακρινό. Είναι όνειρο ζωής να πάω στον Ολυμπιακό. Είναι όνειρο ζωής να σε επιλέγει η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης ανάμεσα σε τόσα παιδιά που παίζουν μπάσκετ στην ίδια ηλικία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φουρνιέ: «Να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ, τι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις»
- Τέμπη: «Δεν μας αφορά το κόμμα Καρυστιανού – Ο δικαστικός αγώνας είναι μπροστά μας» λέει ο Ασλανίδης
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκροί δύο νεαροί σε τροχαίο στον δρόμο Μόριας – Παναγιούδας
- Βέλγιο: Κάτοικοι της Τουμπίζ απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους – Κίνδυνος για έκρηξη σε φλεγόμενη αποθήκη
- Tα γυρίσματα του Grease ήταν γεμάτα ένταση – Στον «τοίχο» η Ολίβια Νιούτον Τζον
- Διοικητής νοσοκομείου Ιωαννίνων: «Αναμένουμε την ανταπόκριση του οργανισμού του Μάριου Οικονόμου» (vid)

