Σε ελληνικό έδαφος για τον Αρη αφίχθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τζέρεμι Χαντ. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ άφησε το Μέμφις, όπου βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα και ετοιμάζεται για τις εκ νέου υποχρεώσεις του με τους «κίτρινους», γεγονός για το οποίο δεν κρύβει την ανυπομονησία του. Θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ότι είναι υγιής και θα τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου στην προετοιμασία της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως ο Χαντ, με την ολοκλήρωση του περασμένου πρωταθλήματος, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στα δύο γόνατά του, έκανε το πρώτο στάδιο αποθεραπείας του στην Αθήνα και το δεύτερο, τελικό, στην πατρίδα του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.