Διαγωνισμός φωτογραφίας «Εν ώρα εργασίας… το καλοκαίρι!»
Η Edujob.gr σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Εν ώρα εργασίας…. το καλοκαίρι!".
ΗEdujob.grσε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Εν ώρα εργασίας…. το καλοκαίρι!». Απαθανάτισε στιγμές ανθρώπων γύρω σου που είτε κάνουν κάποια εποχική εργασία τους μήνες του καλοκαιριού είτε απλά “ζεσταίνονται” ……δουλεύοντας στην πόλη ή στην επαρχία. Ζητούμενο είναι να μπορέσεις μέσα από τη φωτογραφία σου να αποτυπώσεις τα επαγγέλματα, το θερμό κλίμα και τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σου!
Πώς συμμετέχω:
Μπες στοfacebookτηςedujob.grεπισύναψε τη φωτογραφία σου στο σχετικόapplicationμέχρι την 31/8/2013. Κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετέχει με μία μόνο φωτογραφία.
Τα βραβεία των νικητών:
Οι 3 νικητές, οι φωτογραφίες των οποίων θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like από το κοινό ως οι καλύτερες, θα κερδίσουν
| 1o Βραβείο: 300€ |
| 2o Βραβείο: 100€ |
| 3o Βραβείο: 100€ |
Κριτική Επιτροπή:
Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί από το κοινό!
Βοήθησε στην ανάδειξη των νικητών ψηφίζοντας τη φωτογραφία που σε εκφράζει περισσότερο, Όλοι οι συμμετέχοντες*θα μπουν σε κλήρωση για ένα δωρεάν πρόγραμμαe-learningτου ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο τυχερός μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει από το νέο κύκλο προγραμμάτων τουe-learning.
* Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση για τη διάθεση ενός προγράμματος e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών της επιλογής τους, έχουν όλοι οι φίλοι της σελίδας της Edujob, συμπληρώνοντας μόνο τα πεδία με τα στοιχεία τους στo σχετικόapplication .
Αναλυτικάοι όροι του διαγωνισμού
EduJob
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
