
Ξύπνησε από κώμα και ανακάλυψε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος
Ξύπνησε από κώμα και προσγειώθηκε στον κόσμο των θαυμάτων. Η 26χρονη βρετανίδα Γκέμμα Χολμς, όταν συνήλθε από κώμα 12 εβδομάδων, ανακάλυψε πως ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και θα γινόταν σε λίγο καιρό μαμά. Χαρά και ενθουσιασμός για την νεαρή γυναίκα, που κόντεψε να χάσει τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.
Ξύπνησε από κώμα και προσγειώθηκε στον κόσμο των θαυμάτων. Η 26χρονη Βρετανίδα Γκέμμα Χολμς, όταν συνήλθε από κώμα 12 εβδομάδων, ανακάλυψε πως ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και θα γινόταν σε λίγο καιρό μαμά.
Είχε πολλαπλά κατάγματα, είχε σπάσει και την πλάτη της και υπέστη σημαντική απώλεια μνήμης. Στιγμές από τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της διεγράφησαν οριστικά, με αποτέλεσμα να μη θυμάται τίποτα, ούτε και τον πατέρα του παιδιού της.
Οι γιατροί προειδοποίησαν τη γυναίκα πως η εγκυμοσύνη μπορούσε να αποβεί επικίνδυνη για τη ζωή της, καθώς δεν ήταν δυνατόν πριν τη γέννα να εγχειριστεί στην πλάτη, όπου και έφερε σοβαρούς τραυματισμούς. Η Γκέμμα, όμως, απτόητη πήρε τη ζωή στα χέρια της και αποφάσισε να κρατήσει το μωρό.
Γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, και ιδιαιτέρως συγκινημένη μετά την οδύσσειά της, το ονόμασε Ρούμπιν Θαύμα Χολμς.
Η Γκέμμα ζει σήμερα σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ, όπως λέει, θα μπορεί σε λίγο καιρό να υποβληθεί σε εγχείριση που θα της επιτρέψει να ξαναπερπατήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο


