F1: Σοβαρή υποψηφιότητα του Μεξικό για το πρόγραμμα του 2014
Το Μεξικό, μαζί με Αυστρία και Ρωσία έχουν σοβαρή υποψηφιότητα για το 2014, ενώ κινδυνεύουν Ινδία και Κορέα.
Το Μεξικό ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη και να επιστρέψει στο πρόγραμμα της Formula 1. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Με τα πρόσφατα σχέδια για αγώνα στο Cancun να έχουν ματαιωθεί, ο Μεξικανός επιχειρηματίας Carlos Slim Domit, δουλεύει το πλάνο ενός αγώνα στην πόλη του Μεξικού.
Παράγοντες της Formula 1 υποστηρίζουν ότι η υπάρχουσα πίστα στην πόλη του Μεξικό, μπορεί να αναβαθμιστεί και να είναι έτοιμη σε πολύ σύντομο διάστημα.
“Πιστεύω ότι υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε περισσότερους αγώνες στην Αμερική και το Μεξικό είναι το σωστό μέρος. Είναι μια χώρα με σταθερότητα και υγιή οικονομία”, δήλωσε ο S. Domit.
Το Μεξικό θα προστεθεί στο πρόγραμμα της Formula 1, μαζί με Αυστρία και Ρωσία, ενώ εκτός τίθεται ο αγώνα στην Ινδία και αμφιβολίες υπάρχουν για τα Grand Prix της Κορέας και του New Jersey.
auto.in.gr
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442